ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΠΕ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ 2017 – 2018

Καλούνται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων – ξενώνων της ευρύτερης περιοχής των Πραμάντων που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν μαθητές και εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο δράσεων του Κ.Π.Ε.Πραμάντων για το χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2017 – 10 Ιουλίου 2018 να αποστείλουν κλειστές προσφορές στο Κ.Π.Ε. Πραμάντων (Τ.Κ. 44100 Πράμαντα) έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017. Οι προσφορές θα αναφέρουν την τιμή κατ’ άτομο για μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια (η τιμή θα είναι με ΦΠΑ και σ΄ αυτήν θα συμπεριλαμβάνεται και το πρωινό των φιλοξενούμενων).

Καλούνται επίσης οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και των αρτοποιημάτων να αποστείλουν, με την ως άνω διαδικασία, κλειστές προσφορές για σάντουιτς (ψωμάκι) με τυρί και γαλοπούλα. Οι προσφορές θα αναφέρουν την τιμή ανά τεμάχιο με ΦΠΑ.

Σας πληροφορούμε ότι τα τιμολόγια θα κόβονται επί πιστώσει στα στοιχεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και η εξόφλησή τους θα γίνεται αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου των παραστατικών. Οι προσφορές θα ανοιχτούν το μεσημέρι της Παρασκευής 29/9/17 και ώρα 2 μ.μ. στο χώρο του Κ.Π.Ε. Πραμάντων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να είναι παρόντες, αν επιθυμούν.

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Πραμάντων

Θωμάς Λώλης

Θωμάς ΛώληςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΠΕ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ 2017 – 2018